Novinky 2010

13.10.2010 17:29

 

13.10.10

Mrskněte packama a utíkejte se podívat na nové fotky. Do fotogalerie napravo bylo přidáno pár nových fotek z letošního roku do sekce Frodogalerie - různé 2010.

 

12.10.10

Po čase se zase hlásíme s novinkama. Frodí se letos zúčastnil výstavy MVP v Brně (únor 2010) a umístil se na místě VD4 (sice VD, ale s umístěním), což bylo na první pokus pěkné :o). Rozhodli jsme se, že ještě několik výstav zkusíme, jelikož Frodíček se u toho spíš bavil než, že bychom ho nějak trápili.

Ono se toto nicméně, za tu dobu co jsme nepsali, moc neudálo, Frodí oslavil 2hé narozeniny, je zdravej a nic mu neschází. Jedinná změna je ve změně veterináře, pan doktor z Řečkovic nám přestal vyhovovat a začali jsme jezdit za paní doktorkou do Lelekovic a jsme spokojenější s péčí. Neméně významná změna je, že budeme měnit granulky, Frodí už tu značku co jí od narození začíná odmítat, tak mu nabídneme změnu :o), určitě rozumíte, že toto je zásadní novinka, proto ji Frodí na stránkách potřebuje mít :o). Snad se budeme dostávat k aktualizacím častěji a hned jak nějaká bude (snad nějaká úspěšná výstava), tak budeme informovat. Všechny pozdravujeme. Pa pa f.

—————

Zpět