Novinky 2009

11.11.2009 23:09

 11.11.09

Dneska jsme se dozvěděli úplně nejlepší zprávu. I přes menší problémy s nožičkama, když Frodíček rostl, dopadly RTG dobře. Od pana MVDr. Snášila nám dnes přišek doporučený dopis s posouzením. Výsledek DKK i DLK je 0/0. Jsme šťastní a Frodo nejvíc, už koupil víno (červený), že to dneska večír prej oslavíme, kdo chcete přijít jste zvaní :o))). Moc pozdravujeme chovatele rodičů od Frodíčka a hlavně Barunku a Gryffa. Vybornej nápad domluvit rande zrovna těmto dvoum pejskům. Čumáčkovou pro všechny :o).

26.5.09

Tááák a jsem veeelkej pejsek a slavím 1. narozeniny :o). Dneska jsem měl krásnej den a věřím, že i mí sourozenci měli minimálně tak hezkej jako já. Všem segrám a bráškům přeji jenom to nejlepší papání a hodně zdraví (některým i modelingové úspěchy) :o). Opatrujte se a těším se na setkání u rodné smečky, doufám, že to v září platí. :o). Jsem pyšnej na to, že jsem z CHS Eristar Golden a na rodiče Barunku a Gryffa. Čumáčkovou pro všechny :o).

24.5.09

Začínáme se pomalu chystat na Frodíčkovi narozeniny :o). Dne 26.5.09 bude mít Frodo a jeho krásní sourozenci první narozeniny. Dárečky už jsou připraveny, doufáme, že Frodo bude překvapenej a už je někde nevyštrachal :o))). Z prostoru, kdy nebyl moc čas na nové aktuality, máme spoustu fotek, které budou postupně přidány do frodogalerie. Jinak stále pokračujeme v návštěvách cvičáku a na prázdniny plánujeme absolvováni agility kurzu pro začátečniky, tak si musíme pohlídat aby na nás zbylo místo.

8.3.09

Tak zase se po čase hlásíme s novinkama. Před 14ti dny Frodíček dopapal zatím poslední léky a zánět v nožičkách. Doufejme, že byly úplně poslední :o). Poté co pominuly největší mrazy a na radu pana doktora, jsme přestali Froda šetřit, tak jsme ho neviděli ani kulhnout. Kéž už by to vydrželo. Nicméně ani po víkendu kdy Frodo byl u své, znovu těhotné maminky Barunky a po naběhaných kilometrech s Terezkou, nožičky nebolely. Ještě chviličku raději počkáme a začneme znovu chodit na cvičák. Doufám, že všechno ještě nezapomněl :o).

 9.2.09

V sobotu jsme se byli podívat na BVV na výstavě pejsků. Pro Frodíčka to byl véééliký zážitek a připadal si jako v ráji bobišek. Největší radost měl ze své krásné sestřičky Ejmynky, kterou neopustil ani na chvíli a pořád spolu řádili. No jo konečně našel parťačku adevátní jeho věku a temperamentu. Ještěže Ejmouškovi přijeli, jinak bychom ani neměli žádnou fotku, jelikož jsme zapomněli foťák doma. Tímto jim ještě jednou děkuji, za zaslané fotografie.

Den to byl velmi příjemný i tím, že jsme viděli Frodovu mámu Barunku, strejdu Gucciho a tetu Gracy a samozřejmě jejich majitele :o). Udělali jsme si představu jak takovéto soutěže probíhají a můžeme přemýšlet, jestli se budeme chtít s Frodem účastnit. Na fotky se můžete podívat ve fotogalerii.

 

1.2.09 

O víkendu jsme byli s Frodíkem na Vysočině. Nožičky po kratší vycházce Froda bolely, nicméně alespoň máme nějaké aktuální fotky. Podívejte se viz níže nebo ve fotogalerii u výletů.

16.1.09

Výsledky krve (bio-chemie, hematologie) dopadly výborně a všechny hodnoty jsou v pořádku. Frodouškovi nožičky jsou v pořádku, když je v klidu doma. Pokud má nějakou i jen malou zátěž, tak se to začne horšit. Jinak žádný novinky moc nejsou a asi ani nebudou, dokud Frodo nebude moct chodit na výlety, cvičák, návštěvy a podobně...     ...

3.1.09

Náš nový rok začal ne moc vesele, protože Frodíček zase začal napadat na pravou nožičku. S panem doktorem jsme se už radši domluvili na rentgenu, který jsme absolvovali včera 2.1.09. Pro jistotu jsem nechala udělat i krevní testy a výsledky budou v pondělí 5.1.09. Na rentgenu předních nožiček se k naší velké radosti ukázalo, že nožičky jsou naprosto zdravé, "pouze" tam je zánět okostice. Takže Frodo musí být v klidu a tak za cca 2 měsíce by měl být v pořádku a budeme moct pomalu zatěžovat. Na jaře doufám, že budeme moct chodit znovu na cvičák, už to potřebuje jako sůl.  Frodova aktuální váha je 28kg, takže to začíná být kus chlapa.

 

1.2.09

V sobotu jsme se byli podívat na BVV na výstavě pejsků. Pro Frodíčka to byl véééliký zážitek a připadal si jako v ráji bobišek. Největší radost měl ze své krásné sestřičky Ejmynky, kterou neopustil ani na chvíli a pořád spolu řádili. No jo konečně našel parťačku adevátní jeho věku a temperamentu. Ještěže Ejmouškovi přijeli, jinak bychom ani neměli žádnou fotku, jelikož jsme zapomněli foťák doma. Tímto jim ještě jednou děkuji, za zaslané fotografie.

Den to byl velmi příjemný i tím, že jsme viděli Frodovu mámu Barunku, strejdu Gucciho a tetu Gracy. Udělali jsme si představu jak takovéto soutěže probíhají a můžeme přemýšlet, jestli se budeme chtít s Frodem účastnit. Na fotky se můžete podívat ve fotogalerii.

1.2.09

—————

Zpět