Novinky 2008

24.12.2008 22:09

 

24.12.08

První Frodíčkovi Vánoce se vydařily. Dostal krásnou kost na hraní, spooooustu sušených jícnů a zubní pasty . Za něj můžu říct, že mu chyběl pouze sníh, který si zamiloval .  Jinak co se týče zdravotních problému s nožičkama, tak už je to měsíc co ho to bolelo a od té doby, co si Froda vzal do "parády" pan doktor Pospíšil, tak mimčo ani nekulhlo. Snad je to definitivně za náma, ale raději s pokračováním cvičáku počkáme. Můžete se podívat, jak ho rozbalování dárečků zmohlo . Fotografie budou ve fotogalerii.

 

 

 

 

 

11.12.08

Frodo už se těší na Vánoce, dostal ochutnávku na dárky v podobě sušeného jícnu . Co se týče zdravotního stavu, tak to vypadá, že se vše lepší. Pan doktor Pospíšil z Vyškova nám velmi pomohl a Frodo se z nejhoršího dostal. Teď musí jíst kloubní výživu a vitamíny. Věříme, že už bude mít nožičky v pořádku a pana doktora, byť je výborný, už potřebovat nebudeme.  

 

03.12.08

Tady je konečně první příspěvek na našich stránkach. :o) 

Frodo je krásný a hlavně velmi bystrý pejsek. Donesli jsme si ho 19.7.2008 z CHS Eristar Golden, kde ho vynikajícím způsobem připravili na život v rodině. Je velmi přátelský a hodný. Po naočkování jsme ve 3 měsících začali chodit i na cvičák pro štěňátka a moc mu to jde. Nyní je bohužel mírně zdravotně indisponovaný :o), ale věříme, že za chvilku bude v pořádku a bude moct ve výcviku pokračovat. Teď se moc těší na Vánoce a sníh, který si oblíbil.

  

 

—————

Zpět